RAKENNUKSIEN TERÄKSISET ERIKOISRAKENTEET

Kauttamme rakennuksille teräsrakenteet, hallin rungot, parveke elementit, rampit, luiskat, portaat, kaiteet, aidat, ovet, luukut
OTA YHTEYTTÄ →

LAADUKKAASTI ERIKOISRAKENTEET

Toteutamme suunnitelmien mukaiset rakenteet teräksestä erilaisiin tarpeisiin; rakennuksille, teollisuudelle, turvallisesti.

Image

ERIKOISRAKENTEIDEN HITSAUKSESSA HUOMIOIDAAN KÄYTTÖKOHDE

Lapin kone- ja hitsauspalvelusta teräksiset erikoisrakenteet vaativiinkin kohteisiin. Suunnittelussa on otetaan huomioon erikoismateriaalien ominaisuudet, kuten korroosionkestävyys, kestävyys, lämpölaajeneminen ja mekaaniset ominaisuudet. Nämä teräkset tarjoavat lisäsuojaa ympäristön haittavaikutuksilta, parantavat lujuutta tai muita teknisiä ominaisuuksia.

Teräksiset erikoisrakenteissa voidaan hyödyntää erilaisia hitsaustekniikoita ja -menetelmiä, kuten MIG/MAG-hitsausta, TIG-hitsausta tai kaarihitsausta, sekä muita yhdistämismenetelmiä. Hitsausmenetelmä valitaan yleensä teräksen paksuuden, muodon ja muiden suunnittelurajoitusten perusteella.

PYYDÄ TARJOUS

Soita 050 511 8446 tai lähetä viesti meille, vastaamme mahdollisimman pian.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
SUUNNITELMIEN MUKAAN

HITSAUSTA VAATIVAT ERIKOISRAKENTEET  RAKENNUKSILLE JA TEOLLISUUDELLE

Toteutamme hitsausta vaativat erikoisrakenteet rakennuksille ja teollisuudelle tarpeiden mukaan, tarkasti ja ammattitaidolla.

Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image