METALLIN JA TERÄKSEN PLASMALEIKKAUS

Tarjoamme CNC-plasmaleikkauspalveluita metallilevyille. Plasmaleikkaus mahdollistaa tarkan työjäljen ja leikkuri leikkaa muun muassa ruostumaton terästä, alumiinia ja kuparia.
OTA YHTEYTTÄ →

LAADUKASTA PLASMALEIKKAUSTA

Plasmaleikkurin käyttö kustannustehokkaasti ammattitaidolla, erittäin dynaaminen 2D-tarkkuusleikkaus levyjen, putkien-, profiilien leikkaukseen. Koneellamme on kyky käsitellä levyjä paksuudeltaan 0,5 mm - 100 mm. CNC-ohjatun plasmakoneen avulla voimme leikata monipuolisia muotoja eri vahvuisiin teräksiin.

 

PLASMALEIKKURISTA MAHDOLLISUUS MONEEN

Käytössämme plasmaleikkurimallia ECKERT JANTAR. Katso valmistajan video koneen leikkuutyöstä >>

MITÄ PLASMALEIKKAUS ON?

Plasmaleikkaus on prosessi, jossa ionisoitu ja ylikuumennettu kaasuvirta johdetaan plasmaleikkauspolttimen läpi osan pintaan. Ionisoitu kaasu eli plasma kykenee leikkaamaan metallia. Samaan aikaan kaasu puhaltaa sulanutta metallia poispäin puhtaan tuloksen saavuttamiseksi.

Sähköenergian avulla muodostuu kuuma plasmakaari. Se lämpötila mahdollistaa paksunkin metallin lävistämisen. Plasmaleikkausta voidaan käyttää kaikkien sähköjohteiden mm. hiiliteräksen, ruostumattoman teräksen, alumiinin, kuparin. leikkaamiseen.

PYYDÄ TARJOUS

Soita 050 511 8446 tai lähetä viesti meille, vastaamme mahdollisimman pian.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Image

Lapin kone- ja hitsauspalvelu Oy on saanut kehittämisavustusta investointeihin. Laajennamme tuotantoa uusien koneiden avulla. Laitehankintoihin saatu EU osarahoitteista avustusta.

SÄRMÄYS

Metallin taivuttaminen eli särmäys kuuluu osaamiseemme ja on kuulunut jo vuosia konepajamme palveluihin.

Särmäys on hyödynnettävissä myös yksittäisenä palveluna, mutta se voidaan halutessasi liittää myös yhdeksi osaksi laajempaa tuotantoprosessia

TUTUSTU